De eenvoudige manier om je Wi-Fi network te upgraden
Gebruiksvriendelijke en Elegante Wi-Fi roaming range extenders
Slimmere Wi-Fi
met ondersteuing voor naadloze Roaming

Bij een traditionele Wi-Fi setup (met een router en extender) heb je een apart netwerk (SSID) per apparaat. Wanneer je door je huis loopt - met name tussen verdiepingen – blijft uw Wi-Fi-apparaat meestal verbonden met het zwakkere Wi-Fi-signaal met lagere prestaties. Een Wi-Fi-roaming-netwerk beschikt over één netwerk (SSID), dit resulteert in een automatische detectie van het beste signaal en uw toestel schakelt automatisch over naar het beste/sterkste Wi-Fi-signaal. Het resultaat is een meer natuurlijke ervaring zonder onderbrekingen en uitzonderlijke Wi-Fi prestaties.

Sterker Signaal
Perfect voor Smart Homes
Edimax’s RE11S roaming extenders ondersteunen een constante analyze van het Wi-Fi signaal, op deze manier verkrijgt u een sterkere en betrouwbaardere Wi-Fi verbinding, speciaal ontwikkel voor Smart Homes.
Hogere snelheid
Geoptimaliseerd voor Video Streaming
Verkrijg een supercharged 802.11ac Wi-Fi verbinding. Hiervoor hoeft u niet eens uw huidige router te vervangen. Sluit simpelweg de RE11 extender kit bekabeld aan op uw huidige router voor een supersnel Wi-Fi netwerk geoptimaliseerd voor 4K Video streaming.
Simple, Powerful Range Extender Perfect for Home Wi-Fi
Vergroot het bereik
Edimax RE11 Wi-Fi roaming extenders kunnen aangesloten worden op ieder willekeurig stopcontact. Het hoog-vermogen externe-antenne design is verstelbaar, hierdoor kun u het bereik van uw huidige netwerk vergroten en zogenaamde “dode zones” elimineren.
3-in-1 Mode, maak uw draadloos netwerk met gemak
Gemaakt voor een gemakkelijk Wi-Fi netwerk, de Edimax RE11 is een 3-in-1 apparaat die kan functioneren als een Wi-Fi extender, Access Point of een Wireless bridge afhankelijk van hoe u hem wilt gebruiken. En het werkt met elke router - Simpel!
Plug & Play Setup
Bij het gebruik van de Gemini AC 1200 series, is er geen configuratie nodig, het enige wat u hoeft te doen is de extender inpluggen in het stopcontact en op eenmalig de WPS knop indrukken. Verbleid u en uw familie binnen enkele minuten met een snelle, stabiele WiFi verbinding.
  • • Plug de eerste RE11S Wi-Fi extender in het stopcontact
  • • Type de website URL in, in uw browser*

    *De automatische IQ setup begeleidt u door het menu
  • • Plug de tweede RE11S Wi-Fi extender in het stopcontact en druk op beide extenders de WPS knop in, de verbinding komt automatisch tot stand.
Gemini RE11 Wi-Fi Roaming Upgrade Kit
Edimax Gemini Wi-Fi range extenders zijn ontworpen met wereld’s slimste roaming technology. Op deze manier kunt u optimaal genieten van het digitale leven.
  • Vormt een paar voor smart roaming
  • 802.11ac dual band supercharged Wi-Fi
  • 3-in-1 modus om uw Wi-Fi netwerk makkelijk op te zetten
  • Externe antenna voor optimaal bereik
  • Werkt met iedere andere router
Product Specificaties